top of page
Café De Prins
Café De Prins
Café De Prins

Café 

De Prins

Ospel, Limburg (NL)

Welkom bij

over ons.

Gezelligheid Voorop

Café De Prins, het gezelligste dorpscafé van Ospel en omstreken, geopend in 1979 door Bert van Heur. Inmiddels een behoorlijk aantal jaren  en een nieuwe, enthousiaste eigenaar verder, is de gemoedelijke sfeer nooit veranderd.

 

Bij 'De Prins' komt jong en oud samen om gezellig een biertje te drinken aan de bar of op het terras. 

Huidige eigenaar Remy Reemers hoeft dan ook absoluut niet stil te zitten. Naast het café bestaat De Prins namelijk ook uit een grote zaal en tuin waar met allerlei soorten feesten volop gebruik van wordt gemaakt. Niet alleen de kermis in juni wordt nog ieder jaar druk bezocht, maar ook het Bierfestival (zomer- en wintereditie) en de Pullenavond mogen niet overgeslagen worden. In Ospel is niets te gek!

Brand Proeflokaal

met trots.

Bij een Brand Proeflokaal kunnen alle Brand speciaalbieren worden geproefd. Daarnaast zijn verschillende limited editions van zowel Brand als andere binnen- en buitenlandse brouwerijen verkrijgbaar op zowel fles als vat.

Van Bierfestival Tot Bruiloft

prinsheerlijk.

Een ding is zeker: het is altijd prinsheerlijk bij deze dorpskroeg in Ospel. Met veel aandacht voor het wisselende publiek wordt voor ieder wat wils georganiseerd. 

Naast de evenementen, is De Prins ook een graag bezochte locatie voor verschillende soorten feesten. Verjaardagen, bruiloften, communies en barbecues; vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom De Prins in Ospel? Check onze Facebookpagina, like 'm en zorg dat je niets meer mist! Proost!

bottom of page